Uusia ulkokuntoilulaitteita

4.4.2024

Turkuun saatiin viime vuonna suuren kysynnän vuoksi tehtyä kolme täysin uuttaa ulkokuntoilulaite-aluetta sekä neljä ulkokuntoilulaite-aluetta päivitettiin uusiin laitteisiin. Nyt näillä seitsemällä eri alueella on ns. uudet hybridikuntoilulaite-alueet, joissa on siis sekä kehonpainolla toimivia laitteita, että lisävastuksen kanssa säädettäviä laitteita. Alueet ovat Teräsrautela, Kärsämäki, Impivaara, Räntämäki, Kupittaa, Varissuo ja Hirvensalo (liitteenä kartta, josta näkyy hieman tarkemmin kyseiset paikat). Jokaisesta uudesta ulkokuntoilulaite-alueen laitteesta löytyy jatkossa oma ohjevideonsa netissä aloittelijoille. Huom! Vanhempia sinisiä kehonpainolla toimivia laitteita löytyy yli 20 eri toimipistettä ympäri Turkua. Katso myös näiden sijainnit turku.fi/ulkokuntoilulaitteet.

Turun Liikuntapalvelut järjestävät 13.-19.5 ulkokuntoilulaitteiden teemaviikon, jonka aikana järjestämme maksutonta opastusta ja laitteisiin tutustumista eri alueiden ulkokuntoilulaitteilla. Olisiko teillä kiinnostusta tuona viikkona tehdä meidän kanssa yhteistyössä opastustilaisuus, jolloin me tulisimme paikalle opastamaan laitteita ja te viestisitte alueenne ihmisiä yhteistyössä meidän kanssamme? Jos haluatte niin voisitte myös jotain omaa ohjelmaa järjestää tuossa ohessa. Vähintään kuitenkin toivoisimme, että tiedottaisitte kyseisestä teemapäivästä teidän alueen asukkaita kun olemme lyöneet tuon huhtikuun puolella lukkoon.

Olisi hienoa jos alueen ihmiset saisivat tiedon täysin maksuttomasta uudesta ulkokuntoilualueesta, jota voi käyttää täysin vapaasti oman aikataulun mukaan.  

Turun kaupunki

Liikuntapalvelut